Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

V košarici ni izdelkov.

Košarica

12. maja, 2021

TOP SANDALI IN NATIKAČI 2021

Juhuuu, poletje je skoraj tu! Sama skačem do stropa, ko vidim, da se temperature končno dvignejo nad 20 stopinj celzija. Čas je za svetle oblekice, lahkotne srajčke in hlače, trendi sončna očala ter … da v poletje zakorakaš z novimi sandali in natikači! Kakšne so ti všeč?

Kje najti najbolj moderne in trendovske sandale za poletje 2021? Na pravem mestu si, draga moja. Moon.si te razvaja s sandali in natikači, ki se jim ne boš mogla upreti!

Danes sem ti pripravila blog zapis o najbolj trendovski obutvi, ki ti bo lepšala poletne večere (no, tudi sončne dneve).

  1. PASTELNE BARVE, JA PROSIM!

Oh, sama obožujem nežne barve, ki jih lahko kombiniram na vse! Letos prevladuje pastelno roza barva (poglej si te čudovite espadrile). V asortimanu sandal moon.si jih boš našla precej. Če se ti zdi, da rožnata ni tvoja barva, ne skrbi … Na moon.si te čaka nešteto drugih barv. Zagotovo boš našla barvo in model, ki ti ustreza! Katere bi si izbrala? Kar težko se je odločiti le za ene, kajne?

2. PLATFORME!

O tem pa res govorimo že celo leto. Ne le pri izbiri superg, tudi pri sandalih letos prevladuje platforma! Platforma je popularna, ker ti optično podaljša noge, poleg tega pa noro dobro izgleda na kakršenkoli outfit. Prav tako je platforma zakon, ker je noro udobna. Če si ljubiteljica petk, imaš zagotovo v omari kakšne sandale ali superge s platformo. Na moon.si te čaka kar nekaj sandal in natikač s platformo. Na voljo jih imamo v črni, beli, bež, ali pa rožnati barvi. Kateri sandali bodo letos krasili tvoja stopala? Moon.si sandali, seveda!

3. NATIKAČI

Natikači so zakon! Te zanima zakaj? Ker izgledajo odlično na stopalih,imajo nešteto luštnih detajlov, poleg tega pa so preprosti za obuvanje. Poskrbela sem, da imam na voljo kar se da veliko izbiro natikačev. Bi želela natikače s platformo, iz umetnega usnja ali pa morda igrive natikače s pentljico? Preveri izbor tukaj. Mi se zagotovo ne bi mogli odločiti samo za ene natikače, izbrali bi gotovo vsaj 3. Pssst, morda te kmalu čaka akcija 2+1 gratis, kjer jih boš po zelo ugodni ceni lahko kupila VEČ! Kar kul, kajne? ?

4. PUHASTO …

Za hojo ob obali, po stanovanju, ali pa za v službo – v puhastih natikačih boš zagotovo osvajala vse okrog sebe. To je zagotovo trend poletja in priznati moramo, sprva smo bili skeptični, potem pa smo se v njih naravnost zaljubili! Rekli smo si, bodimo drzni – taki sandali niso kar tako! Bodi drzna in si privošči kakovostne puhaste natikače po dostopni ceni.

5. PRIDIH MEDITERANA

Grški sandali navdihujejo modne oblikovalce že kar nekaj sezon. Vsako leto se odločijo za več čipk in okrasnih elementov. Meni so noro všeč, komaj čakam da jih preizkusim ob toplejšem vremenu. Kaj praviš na izbor grških sandal na moon.si? Vrvice so noro luštne, poleg tega pa boš brezskrbno hodila v njih, saj se ti ne bodo sezuvale.

Tako, prišli sva do konca blog zapisa. Zdaj lahko veselo začneš z nakupovanjem. Vesela sem, da sem ti pokazala novo kolekcijo sandal in natikačev na moon.si. Meni je noro všeč!

Preberi si še vse o negi stopal v poletnih dneh, da bodo vedno negovani in izgledali v novih sandalih odlično. Ne pozabi tudi na prvo pomoč, ki jo imej v torbici v toplejših dnevih. S temi zapisi si boš pomagala, da bo tvoje poletje karseda brezksrbno.

To smo me #MoonBejbe, vedno pripravljene na vse! ?

Moon.si te razvaja z:

  • Brezplačno dostavo nad 60 EUR
  • Hitro dostavo v 1-2 delovnih dni
  • Brezplačno zamenjavo: če ti izdelek ni všeč, na spletni strani moon.si naroči drug izdelek in v opombe pripiši, da gre za zamenjavo. Mi ti pošljemo nov produkt, neustreznega pa (v istem stanju, kot si ga dobila: originalni embalaži in neuporabljenega) vrni dostavljalcu. Preprosto, kajne?

Bodi lepo, Julija

BREZPLAČNO DARILO!

Prijavi se na newsletter in pridobi kodo, ki ti prinese BREZPLAČNO darilce ob naslednjem nakupu!
SLEDI NAM ŽE VEČ KOT 
50,000 UPORABNIC
POGOSTA VPRAŠANJA
POGOJI POSLOVANJA
Potrebuješ pomoč?
cartmagnifiercrossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram