Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

V košarici ni izdelkov.

Košarica

7. novembra, 2019

5 stvari, ki jih nujno potrebuješ v torbici!

Velike torbice, male torbice, srednje velike torbice in tiste, malo manjše od srednje velikih … V svoji omari imaš trenutno najmanj 5 torbic. Če se motim, sem dolžna kavo!

Torbice različnih barv, oblik in kakovosti pa vendarle imajo nekaj skupnega – glavne stvari, brez katerih preprosto ne smeš oditi iz hiše! 

Odštejva denarnico, telefon in ključe od avta ter stanovanja, brez katerih nikoli ne greš od doma … Kaj meniš, da bi v jeseni še potrebovala v torbici? Naj ti razkrijem 5 stvari, brez katerih v jeseni preprosto ne smeš zapustiti doma. 

… Aja, pa še vse boš lahko stlačila v še tako malo torbico. 

  • Prigrizek

Punca, ne pozabi, da moraš (ja, zdravniki res tako pravijo) jesti vsaj na tri ure. Nikoli ne veš, kdaj boš obstala v gneči v avtu, morala nujno skočiti po opravek ali pa ostala v službi še kakšno uro dlje. S sabo imej vedno kakšno čokoladno ali sadno rezino, da se rešiš nujne lakote.

• Osvežilni robčki

Osvežilni robčki rešijo skoraj vsako zagato. Madež na majici, umazani gležnarji, razmazan makeup ali pa polita kava po telefonu – osvežilni robčki bodo vedno prišli prav!

• Gumice za lase

Pridejo dnevi, ko se preprosto počutiš, kot da gre vse narobe … Znanstveniki so dokazali, da lahko dober outfit v veliki večini prispeva k tvojemu dobremu počutju. Zakaj ne bi z gumico za lase poskrbela za novo frizuro v hipu? Repček ob vratu, visok repček, francoska kita ali pa zviti lasje – kar koli ti ustreza, da boš lahko dominirala dan! 

• Žvečilni gumi

Žvečilni gumi bodo poskrbeli, da boš imela vedno prijeten zadah, prav tako pa se boš počutila bolj samozavestno pred sestankom ali srečanjem s prijateljico. V celem dnevu imaš tako eno skrb manj – zdaj se ne rabiš odpovedati kakšni hrani zaradi zadaha.  

  • Balzam za ustnice

Hladnejši dnevi kar kličejo po razpokani koži – suh zrak in mraz lahko negativno vplivata na tvoje ustnice, ki so lahko boleče in prav neprijetne na pogled …  Najbolj učinkovita rešitev je balzam za ustnice, ki ti bo v teh dnevih prišel zelooo prav! 

Wome’s bags close up

Tako, pripravljena si na jesenske dni! Če imaš prostor, ti predlagam tudi zložljiv dežnik. 😛

Ne zamudi popustov!

Prijavi se na newsletter in pridobi kodo za -10% popust!
SLEDI NAM ŽE VEČ KOT 
50,000 UPORABNIC
POGOSTA VPRAŠANJA
POGOJI POSLOVANJA
Potrebuješ pomoč?
cartmagnifiercrossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram