Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

V košarici ni izdelkov.

Košarica

7. novembra, 2019

5 stvari, ki jih nujno potrebuješ v torbici!

Velike torbice, male torbice, srednje velike torbice in tiste, malo manjše od srednje velikih … V svoji omari imaš trenutno najmanj 5 torbic. Če se motim, sem dolžna kavo!

Torbice različnih barv, oblik in kakovosti pa vendarle imajo nekaj skupnega – glavne stvari, brez katerih preprosto ne smeš oditi iz hiše! 

Odštejva denarnico, telefon in ključe od avta ter stanovanja, brez katerih nikoli ne greš od doma … Kaj meniš, da bi v jeseni še potrebovala v torbici? Naj ti razkrijem 5 stvari, brez katerih v jeseni preprosto ne smeš zapustiti doma. 

… Aja, pa še vse boš lahko stlačila v še tako malo torbico. 

  • Prigrizek

Punca, ne pozabi, da moraš (ja, zdravniki res tako pravijo) jesti vsaj na tri ure. Nikoli ne veš, kdaj boš obstala v gneči v avtu, morala nujno skočiti po opravek ali pa ostala v službi še kakšno uro dlje. S sabo imej vedno kakšno čokoladno ali sadno rezino, da se rešiš nujne lakote.

• Osvežilni robčki

Osvežilni robčki rešijo skoraj vsako zagato. Madež na majici, umazani gležnarji, razmazan makeup ali pa polita kava po telefonu – osvežilni robčki bodo vedno prišli prav!

• Gumice za lase

Pridejo dnevi, ko se preprosto počutiš, kot da gre vse narobe … Znanstveniki so dokazali, da lahko dober outfit v veliki večini prispeva k tvojemu dobremu počutju. Zakaj ne bi z gumico za lase poskrbela za novo frizuro v hipu? Repček ob vratu, visok repček, francoska kita ali pa zviti lasje – kar koli ti ustreza, da boš lahko dominirala dan! 

• Žvečilni gumi

Žvečilni gumi bodo poskrbeli, da boš imela vedno prijeten zadah, prav tako pa se boš počutila bolj samozavestno pred sestankom ali srečanjem s prijateljico. V celem dnevu imaš tako eno skrb manj – zdaj se ne rabiš odpovedati kakšni hrani zaradi zadaha.  

  • Balzam za ustnice

Hladnejši dnevi kar kličejo po razpokani koži – suh zrak in mraz lahko negativno vplivata na tvoje ustnice, ki so lahko boleče in prav neprijetne na pogled …  Najbolj učinkovita rešitev je balzam za ustnice, ki ti bo v teh dnevih prišel zelooo prav! 

Wome’s bags close up

Tako, pripravljena si na jesenske dni! Če imaš prostor, ti predlagam tudi zložljiv dežnik. 😛

BREZPLAČNO DARILO!

Prijavi se na newsletter in pridobi kodo, ki ti prinese BREZPLAČNO darilce ob naslednjem nakupu!
SLEDI NAM ŽE VEČ KOT 
50,000 UPORABNIC
POGOSTA VPRAŠANJA
POGOJI POSLOVANJA
Potrebuješ pomoč?
cartmagnifiercrossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram