Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

V košarici ni izdelkov.

Košarica

28. oktobra, 2021

[SNEAK PEEK] Dobrodošla v Moon studio!

Draga moja, prav si slišala. Z velikim veseljem in ponosom oznanjam, da ima spletna trgovina z žensko obutvijo moon.si nov studio! Moon studio je definitivno #HighLight leta 2021!

Razlog tiči v tem, da je moja sobica v stanovanju postala premajhna za goro ženske obutve, ki jo želim poslikati. Saj že sama veš, da vsake superge, gležnarje in sandale rada izberem sama, saj le tako lahko poskrbim, da so kakovostni in iz pravega materiala. Ko jih vzameš iz škatle pa si želim, da izgledajo natanko tako, kot na fotografiji na spletni strani in družbenih omrežjih. Zato seveda, veliiiko časa s Saro preživiva za (in pred) kamero. Dobrodošla v moon studio!

Studio ima profesionalno osvetlitev, je zelo prostoren (pri toliko ženskih čevljih mora biti :D) in jaz ga preprosto obožujem. Poglej si več:

Kakšen se ti zdi naš moon studio? Mi smo z njim obsedeni! V tem studiu so nastale že nove fotografije kolekcije superg JESEN 2021, nekaj tednov nazaj pa sem te presenetila tudi z novo zalogo GLEŽNARJEV! Jaz sem zaljubljena v vse – studio, fotografije, še najbolj pa vso žensko obutev na moon.si! Poglej si moj naljubši izbor in videe »iz ozadja«:

Kaj meniš?
Moon.si spletna trgovina z žensko obutvijo:

  • Ima realne fotografije, posnete v našem studiu
  • Ima hitro komunikacijo– če imaš vprašanje, preglej naš FAQ, mi piši
    na Facebook, Instagram, ali pa na mail eva@moon.si
  • Ima brezplačno dostavo nad 40 EUR, ki jo preprosto moraš izkoristiti
  • Nudi brezplačno zamenjavo – če ti izdelek ni všeč, ga preprosto
    zamenjaj. Na spletno stran izberi novo obutev in na naročilu napiši v
    opombe, da gre za zamenjavo. Ja, tako preprosto je!

Ja moon.si spletna trgovina z žensko obutvijo ima res VSE. Tudi če ne najdeš primernega para obutve zase, ne skrbi: zalogo obnavljam tako hitro, da boš v manj kot mesecu zagotovo našla nekaj novega zase! Če ne najdeš ustrezne številke, ti omogočim, da pustiš svoj e-mail naslov in ti javim takoj, ko so na voljo. Prav tako se ne pozabi prijaviti na splošne e-novičke, kjer te bom obveščala o vseh aktualnih popustih. Spoiler alert: Veliko jih je! ?

Želim ti čudovit dan, Eva

BREZPLAČNO DARILO!

Prijavi se na newsletter in pridobi kodo, ki ti prinese BREZPLAČNO darilce ob naslednjem nakupu!
SLEDI NAM ŽE VEČ KOT 
50,000 UPORABNIC
POGOSTA VPRAŠANJA
POGOJI POSLOVANJA
Potrebuješ pomoč?
cartmagnifiercrossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram