Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

V košarici ni izdelkov.

Košarica

26. julija, 2022

Razprodaja: razvajaj se s 40% popustom na poletno kolekcijo!

Poletje je čas za lahkotno in šik obutev, v kateri bo vsak outfit videti čudovito. Na moon.si te čaka razprodaja! Širok izbor poletnih sandal in natikačev … in vse za skoraj pol ceneje! ?

Zaloga hitro kopni, zato si oglej kolekcijo tukaj.

Ali veš za fenomen poletnih razprodaj in zakaj ti nudimo 40 % popust? Mala podjetja, kot smo mi, se moramo po hitrem postopku znebiti vse zaloge iz skladišča, ker kmalu prihaja nova! Že konec julija te bodo na moon.si čakale nove, moderne superge po ugodni ceni! Prostora za vse pač ni, zato morajo vsi sandali in natikači ven. 

Če si prava zapravljivka, potem dobro veš, da se poletno nakupovanje opravlja takrat, ko je najbolj ugodno: tik pred dopustom! Izkoristi 40 % popust na celotno poletno kolekcijo ženske obutve na moon.si.

Razprodaja na moon.si

Poglej si moon.si izbor 4 različnih kosov obutve, ki jih moraš imeti v omari, vsi pa so znižani za 40 %. Na tak način boš videti vedno v trendu, mi pa smo poskrbeli, da boš tudi za malo denarja. Spletna trgovina z žensko obutvijo moon.si ima namreč outlet razprodajo na vse sandale in natikače, podarjamo pa ti tudi 10% popust na vse superge! Kako kul je to?

1. Natikači

Natikači so postali popularni predvsem zadnja leta, ko jih dobiš v spletni trgovini z obutvijo v različnih barvah, oblikah in materialih. Mi prisegamo na cenejšo različico Birkenstock natikačev, ki so udobni in ravno dovolj robustni, da ne glede na izbor oblačil izpadejo naravnost vrhunsko. Za na kavo, hiter opravek ali skok k sosedi na kavo – z njimi boš vedno videti v trendu! → Poglej si naše bestsellerje v črniroza ali pastelno roza barvi.

2. Udobne sandale

Udobne sandale so pomembne, če imaš željo po bolj elegantnem videzu. Z lepimi sandalami lahko svoj udoben, lahkoten videz spremeniš v elegantnega … samo s tem, da se preobuješ v sandale! Menimo, da v svoji omari definitivno potrebuješ vsaj en par sandal v svoji najljubši barvi! → Poglej si naše bestsellerje v bežkaki ali črni barvi.

3. Sandale z visoko peto

Sandale z visoko peto so naš favorit predvsem zato, ker ti optično podaljšajo noge, prav tako pa se boš v njih počutila zelo ženstveno. Mi prisegamo na sandale z visoko peto predvsem, ko se s prijateljicami dobimo na koktajlu ali na večernih sprehodih na morju. Letos smo v asortiman dodali več modelov visokih polnih pet, pa tudi sandal z visoko peto. Izkoristiš jih lahko tudi za sezono porok in dekliščin, zdaj 40 % ceneje! → Poglejte tukaj.

4. Superge

Ne glede na to, da se rada elegantno urediš – verjamemo, da včasih udobje pomeni največ! Najbolj hvaležne smo trendu, ki je superge postavil na modne brvi in omogočil, da jih lahko dekleta oblečemo s čimerkoli, pa smo še vedno videti trendno in privlačno. Za daljše izlete so superge nepogrešljive. Vse so znižane za 10%! → Poglej si naše bestsellerje v roza in črni barvi.

>> Nakupuj tukaj. <<

Na moon.si te čaka:

– Brezplačna dostava nad 60 EUR

– Brezplačna zamenjava

– Hitra in varna dostava

– Redno novi modelčki

>> Nakupuj tukaj. <<

Hitro, gremo v šoping!

SLEDI NAM ŽE VEČ KOT 
50,000 UPORABNIC
POGOSTA VPRAŠANJA
POGOJI POSLOVANJA
Potrebuješ pomoč?
cartmagnifiercrossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram