Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

V košarici ni izdelkov.

Košarica

3. junija, 2022

POGLEJ: 6 outfitov, na katere kombiniraš superge

Prišlo je poletje in prav gotovo si si že privoščila najljubše sandale (mogoče več sandal?). Letos res ne primanjkuje izbora – na vseh spletnih trgovinah z obutvijo te čaka širok nabor sandal in natikačev! Visoke in nizke pete, sandale živih ali zemeljskih barv, bele in črne sandale ter tudi lakaste. Platforme ali brez platforme, gumijaste ali usnjene – izbor je tako velik, da sem prepričana, da jih imaš v omari vsaj nekaj.


Ne pozabi, da boš kot prava fashionista potrebovala tudi superge! Ja, prav si slišala – ne glede na to, da je že skoraj poletje in je zunaj že prava vročina … V tvoji omari ne smejo manjkati superge! Morda se ti zdi, da so robustne in jih ne znaš kombinirati na elegantne oblekice in kratke hlače, ampak nimaš prav. Še bolj kot nekaj let nazaj je letos dobrodošlo, da svoj elegantni stil zaključiš z odličnimi supergami. Ne le, da so bistveno bolj udobne in jih lahko obuješ tudi takrat, ko si pozabila na pedikuro … tudi v tem muhastem vremenu ti bodo prišle zelo prav!

Ali veš, da obstajajo modni psihologi? Roach in Eicher sta zapisala, da z vsakim izborom oblačil pošiljaš neverbalne namige drugim ljudem. Vprašanje je: kakšen signal v svet pošiljaš ti? Ne gre za to, ali smo modni sami po sebi, ampak kako smo se sposobni izraziti. Na moon.si smo prepričani, da naša obutev prikazuje mladostno, igrivo, življenja polno žensko.

Če se torej nisi še odločila za nakup novih superg spomladi in v začetku poletja, sem prepričana, da se boš na koncu tega blog zapisa odločila drugače. Predstavila ti bom namreč vse možne kombinacije oblačil, kjer superge izgledajo naravnost odlično!

Širok nabor superg te skozi celo leto čaka na spletni trgovini z žensko obutvijo moon.si. Superge so naša najbolj prodajana kategorija in vsako sezono poskrbimo, da te čakajo novi, najbolj trendovski kosi superg. Preveri naše najljubše superge na moon.si in si zagotovi svoje!

Kombiniraj superge na maxi (dolge) obleke

Dolge obleke in superge so TOP kombinacija, ki smo jo zasledili tudi na modnih brveh največjih modnih oblikovalcev. Ko si natakneš poletno ali pa elegantno dolgo oblekico, ne premišljuj predolgo in kar pogumno obuj bele superge. Izgledalo bo fenomenalno.

Kombiniraj te superge moon.si.

Kombiniraj superge na midi (srednje dolge) obleke

Midi oblekice so težavne – ali imam urejene noge, ali naj obujem visoke ali nizke pete in nočem, da izgleda preveč “nametano”. Ne skrbi, superge na midi oblekicah prakticiramo že nekaj sezon in obljubimo ti, da izgleda čudovito.

Kombiniraj te superge moon.si

Kombiniraj superge na mini (kratke) obleke

Mini obleke kar vpijejo po poletju in vročini in zagotovo se sprašuješ, ali je res ustrezno, da na ta outfit obuješ superge? Naš odgovor je: seveda! Bele superge na katerokoli mini oblekico izgledajo naravnost mladostno in igrivo.

Kombiniraj te superge moon.si

Kombiniraj superge na elegantne dolge hlače

Ta trend je potreboval kar nekaj časa, da je prišel iz pariških in milanskih ulic v Slovenijo. Večna dilema in mnenje je namreč, da so superge bolj športne, hlače na rob pa elegantne. Oh, kako smo se motili! Obljubimo ti, da boš s kombinacijo čednih superg in hlačami na rob osvojila prav vsak pogled, kamorkoli boš šla. Izgledalo bo naravnost kul!

Kombiniraj te superge moon.si

Kombiniraj superge na elegantne kratke hlače

Ali bi sploh izgubljali besede? Ne premišljaj preveč, našli smo ogromno primerov, kjer ženske kombinirajo kratke elegantne hlače s supergami in izgledajo kot iz škatlice. Namig: izberi visoke superge!

Kombiniraj te superge moon.si

Kombiniraj superge na kombinezon

Kombinezon je noro popularen že od poletja 2020 in 2021 in verjemite nam, ta trend smo prinesli tudi v poletje 2022! Kombinezon je odličen izbor za elegantne dogodke, kot tudi za sproščene dogodke. Kot si verjetno ugotovila že sama … Tukaj smo, da te pomirimo: superge odlično izpadejo tudi na kakršnemkoli kombinezonu!

Kombiniraj te superge moon.si

Tako, prišle smo do konca!

Upamo, da smo te prepričali v to, da se nehaš obremenjevati z vsakodnevnim premišljevanjem, kaj obleči in kaj kombinirati. Z nekaj pari superg na moon.si ne boš nikoli zgrešila.

Želim ti en lep dan,

Julija

BREZPLAČNO DARILO!

Prijavi se na newsletter in pridobi kodo, ki ti prinese BREZPLAČNO darilce ob naslednjem nakupu!
SLEDI NAM ŽE VEČ KOT 
50,000 UPORABNIC
POGOSTA VPRAŠANJA
POGOJI POSLOVANJA
Potrebuješ pomoč?
cartmagnifiercrossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram