Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

V košarici ni izdelkov.

Košarica

23. septembra, 2019

Namigi za vsakodnevni #BOSSLADY outfit

Ali se vsako jutro panično sprašuješ, kaj obleči, da boš lahko brez težav dominirala dan, izgledala sveže in urejeno, prav tako pa boš dala vedeti, da s tabo ni heca? 

Ni se zmotil tisti, ki pravi, da z dobro premišljenim outfitom lahko dosežeš prav vse …Dobrega outfita na še tako slab dan ne smeš podcenjevati! S pravo kombinacijo barv, blaga, detajlov in čevljev ( https://moon.si) se boš počutila motivirano, neustrašno in naravnost zmagovalno. 

Naj ti zaupamo nekaj trikov, s katerimi boš vsak dan izgledala naravnost odlično. Outfiti so primerni prav za na vsak pomemben sestanek in nujne opravke, ki te čakajo v dnevu.

BLAZER

Bel, črn, karirast … pa naj bo tudi rumen ali živo rdeče barve – blazerji so še vedno številka ena na lestvici #BOSSLADY rekvizitov. Zakaj? Ker izgledajo noro elegantno, pa naj bo to na ohlapnih kavbojkah ali pa hlačah na rob. Poskrbi, da imaš v omari vsaj enega. Letos boš v trgovinah zagotovo zasledila blazerje daljšega kroja, ki ga #BOSSLADIES odlično kombinirajo tudi na krilu. Poleg tega je v modi že nekaj let, zato boš z njim vedno v koraku s trendi.

BELA SRAJCA

Če rada eksperimentiraš z outfiti, potem veš, da z belo srajčko dosežeš kakršen koli učinek želiš! Bela srajca v kombinaciji z različnimi jaknami in spodnjimi deli izgleda vsakič drugače, pa četudi se odločiš, da jo oblečeš prav vsak dan. Zato menimo, da mora biti bela srajca TOP prioriteta v tvoji omari. Poskrbi, da bo vedno sveže zlikana in pripravljena, da s tabo dominira dan! Predlagamo, da jo kombiniraš s hlačami na rob, ozkimi kavbojkami ali pa krilom. Lahko jo nosiš zatlačeno, lahko pa odločiš, da jo zatlačiš le spredaj. Nedvomno boš izgledala odlično.

ELEGANTNE HLAČE NA ROB

Elegantne hlače na rob so nekaj, kaj potrebuješ. Pa ne le za v pisarno in pomembne dogodke, elegantne hlače na rob so letos postale zelo dostopne. 

Najdeš jih namreč lahko v vsaki trgovini, poleg tega pa so super udobne in narejene za vsako obliko postave. Končno smo punce naredile revolucijo in jih nehale povezovati z obveznimi jaknami v isti barvi.

Zdaj lahko elegantne hlačekombiniraš s povsem običajnim pulijem ali bombažno majco in zagotavljamo ti, da boš še vednoizgledala #BOSSLADY. Le poglej si spodnji outfit … mi ga obožujemo!

UDOBNA IN ELEGANTNA OBUTEV 

Zagotavljamo ti, da salonarji včasih niso najboljša rešitev. Ne le, ker so neudobni in nerodni zahojo po jesenskih in zimskih razmerah … pač pa tudi hitro pokažejo, ali ti je v outfitu udobno.Zakaj ne bi raje časa, ki ga zapravljaš za pravilno hojo v salonarjih, preusmerila v novo poslovnoidejo ali nov argument za šefa? Če nisi tip dekleta za čevlje s petkami, ti raje predlagamo „nižje“ alternative, v katerih boš izgledala ravno tako TOP (če ne še bolj!). 

Sami prisegamo na bele : https://moon.si/izdelek/superge-g1568-white/ ali barvne oxfordke: https://moon.si/izdelek/oxfordke-t317-pink/ in gležnjarje : https://moon.si/kategorija/gleznarji/ , ki so v jeseni najboljša izbira. Oboje lahko kombiniraš s kavbojkami, letos pa je popularen tudi trend krila z gležnarji. Preizkusi še sama!

MALA VELIKA TORBICA

Nismo se zmotili pri naslovu, dejansko govorimo o tisti, ravno prav veliki torbici, da vanjospraviš vse potrebno, obenem pa ne shranjuješ notri navlake izpred treh mesecev. Če je še nimaš, si jo hitro priskrbi v naši spletni trgovini (https://moon.si/kategorija/torbice/) po zelo ugodni ceni– na voljo imamo čudovite torbice z elegantnim pridihom, ki bi z zgornjimi outfiti izpadle modnoin v koraku s trendi. 

Predlagamo naše bestsellerje:

Bravo, #BOSSLADY, pripravljena si zavzeti svet. ?

BREZPLAČNO DARILO!

Prijavi se na newsletter in pridobi kodo, ki ti prinese BREZPLAČNO darilce ob naslednjem nakupu!
SLEDI NAM ŽE VEČ KOT 
50,000 UPORABNIC
POGOSTA VPRAŠANJA
POGOJI POSLOVANJA
Potrebuješ pomoč?
cartmagnifiercrossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram