Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

V košarici ni izdelkov.

Košarica

19. aprila, 2021

Kdo je Moon.si?

Hej, draga!

Oprosti, da sem bila tako dolgo skrivnostna … Ne bom več, obljubim. Zdaj boš izvedela celotno zgodbo Moon.si! Kdo stoji za Moon.si trgovino z žensko obutvijo?

Odločila sem se, da ti razkrijem, in zakaj smo postali TOP spletna trgovina za žensko obutev.

Sva Eva in Nejc Cesar. Skupaj sva že 8 let, od tega eno leto (srečno)poročena. ❤️ Ja, skupaj vodiva podjetje Moon.si, trgovino z žensko obutvijo. Tega je že … Uf, 5 let! Ta mesec namreč Moon.si praznuje rojstni dan. ?

Zlagala bi se, če bi rekla da je vedno vse rožnato, veselo in z rožicami postlano. Pa vendar … Z vsakim tvojim nakupom mi kar zaigra srce, z vsakim pozitivnim mnenjem pa vem, da grem v pravo smer! Kot že veš, je Moon.si zasnovan na kakovostni in ugodni obutvi, kjer boš prav zagotovo našla nekaj zase. Vsak kos obutve je skrbno izbran, celoten asortiman. obutve na Moon.si pa izberem jaz. Od vedno sem imela težave z nakupovanjem preko spleta, saj se vedno bojim, da mi ne bo ustrezala številka, da na fotografiji izgleda boljše, kot v resnici … Bala sem se, da nebom mogla zamenjati izdelka in se bo na koncu v omari na njem nabiral prah.

Prav zato so osnovna vodila Moon.si že od najinega začetka prav zgornja dejstva:

  • Fotografije so realne, fotografiramo jih sami v studiu, ob realnisvetlobi, tako da izgledajo prav take, kot si jih naročila.
  • Možnost brezplačne zamenjave. Ja, na spletu si naroči nov modelčekin v opombe napiši, da gre za zamenjavo. Z dostavno službo leizmenjaš paketa in lahko uživaš v novih supergah.

Več o naju si lahko prebereš v članku na Siol.si, kjer te čaka tudi koda za popust. <3

Hvala za branje in želim ti veselo nakupovanje. Skladišče sem namreč napolnila z novimi sandali in supergami, ki ti bodo zagotovo všeč! Stopi v brezskrbne poletne dni obuta v top trendovske superge ali pa lahkotne sandale.

Lepo bodi, Eva

BREZPLAČNO DARILO!

Prijavi se na newsletter in pridobi kodo, ki ti prinese BREZPLAČNO darilce ob naslednjem nakupu!
SLEDI NAM ŽE VEČ KOT 
50,000 UPORABNIC
POGOSTA VPRAŠANJA
POGOJI POSLOVANJA
Potrebuješ pomoč?
cartmagnifiercrossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram