Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

V košarici ni izdelkov.

Košarica

5. novembra, 2020

ZAKAJ NAKUPOVATI PRI NAS?

Hej, draga! Zadnje čase dobivam čedalje več pozitivnih odzivov iz vaše strani in ob njih mi kar zaigra srce! Ker vedno želim za vas, moje punce, biti še boljša, sem vas vprašala, zakaj rade nakupujete na moon.si.

Največkrat je vaš odgovor:

1. zaradi možnosti brezplačne menjave

Halo, v 21. stoletju smo! Seveda je na voljo brezplačna menjava. Rada bi, da si srečna in da se odločiš za pravo številko in pravi model. Pri moon.si brezplačna menjava deluje tako, da po prvem naročilu naročiš še ene čevlje (drug model ali pa druga številka) in pod opombe napišeš, da gre za menjavo. Medtem skrbno zapakiraš čevlje, ki jih želiš zamenjati (zelo bom spoštovala to, da so nedotaknjene, kakor so bile ob nakupu!) in počakaš na dostavljalca! Z njim preprosto izmenjaj škatli in puf, čarovnija je narejena!

2. hitre komunikacije

Hitra komunikacija in oseben pristop sta pri meni zelo pomembna. Vesela sem, da se obrneš name z vprašanji glede produktov, mnenji  o njih in  mi zraven priložištudi fotografijo izdelka! Vedno ti z veseljem odpišem in delim na profilu @moonsi.

3. zaradi lepih in realnih fotografij, kjer veste, kajlahko pričakujete.  

Če tega slučajno nisi vedela; vse fotografije so moje. Vedno skrbno pazim, da je fotografija karseda nevtralna, da ima vrhunsko sončno svetlobo in da čevelj izgleda enako na mojih nogah, kot bo na tvojih! Te zanima, kako v resnici pri meni izgleda fotografiranje čevljev?  Poglej tukaj:

Sama veš, da se vedno prepričam, da je čevelj obstojen, udoben, kvaliteten in ti ga ponudim po karseda nizki ceni. Obenem pa trdno zagovarjam dejstvo, da moraš natanko vedeti, kako ta čevelj izgleda! Kolikokrat smo že zgrešile »online« nakup, ker je izdelek v živo izgleda stokrat slabše, kot na studijski fotografiji? Ne, jaz tega v Moon.si nikakor ne dovolim! 😉 

Vabim te, da si ogledaš gležnarje na moon.si. Prihajajo namreč mrzli dnevi, zato se pravočasno opremi s toplimi, kakovostnimi čevlji!

Bodi dobro in ostani zdrava,
Ekipa Moon.si

BREZPLAČNO DARILO!

Prijavi se na newsletter in pridobi kodo, ki ti prinese BREZPLAČNO darilce ob naslednjem nakupu!
SLEDI NAM ŽE VEČ KOT 
50,000 UPORABNIC
POGOSTA VPRAŠANJA
POGOJI POSLOVANJA
Potrebuješ pomoč?
cartmagnifiercrossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram