Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

V košarici ni izdelkov.

Košarica

12. maja, 2020

Trendi s katerimi boš zažigala #poletje2020

Upam, da si se v teh dveh mesecih pošteno odpočila ter nabrala novih moči za prihajajoče izzive in cilje, ki si jih zastavila. Pomladi je skoraj konec in prihaja doooolgo pričakovano poletje! Čeprav ne bo enako, kot vedno, pa vseeno to ne pomeni, da ne bomo deležni luštnih piknikov v parkih, peke čevapčičev na žaru, večernih pohodov, izletov na obalo in sončnih zahodov v družbi najljubših. 

Vedno sem rada spremljala modne trende letnih časov, poleg tega pa tudi vedno v svoji trgovini izberem le čevlje, ki so v trendu še isti letni čas. Te zanima, kaj nas na področju mode čaka v prihajajočih poletnih mesecih? Kaj obleči, kako kombinirati in predvsem kakšne čevlje kupiti? Ne skrbi, zate sem naredila temeljito raziskavo, ki vključuje trende iz modnih brvi v kombinaciji z običajnimi trendi na mestnih ulicah. Menim, da boš z vsemi naravnost zažigala!

• Leti visooooko, visoko! 

Odlična novica za vse punce, ki so manjše rasti – v letu 2020 bodo vladale sandale s platformo. Ta trend je odlična kombinacija maksimalizma prejšnjega stoletja in glamurja sedemdesetih let. Svetujemo, da jih kombiniraš z jeans jaknico ali midi oblekico in ustvarila boš outfit, ki ga bo težko preseči to pomlad in poletje. V spletno trgovino sem dodala kar nekaj top supergic s platformo, primernih tudi za punce višje rasti. 

KLIK : TUKAJ

• Velike, girly pentlje!

Oh, pentljice so mi bile vedno všeč, že kot deklici – prav vesela sem, da jih lahko letos vidim na modnih brveh! Letos sem izbrala kar širok asortiman sandal s takšnimi ali drugačnimi pentljami.  S pentljo na čevljih bo namreč vsak outfit dobil pridih ženskosti, ki je vedno dobrodošla.  Predlagam, da sandale ali natikače s takim dodatkom kombiniraš z nečim popolnoma nasprotnim – asimetričnimi ali bolj »možatimi« kosi oblačil, kot so velike jakne, široke majice s pajkicami ali pa jeans hlačami z visokim pasom.

KLIK : TUKAJ

• Vrvice, vrvice, vrvice!

Espadrile z vrvico in natikači, ki z vrvico objemajo gleženj, so postali velik trend takoj, ko se je pokazalo prvo toplo sonce. Pričakuješ lahko, da bo tvoje poletje 2020 vključevalo veliko kul sandal, ki izgledajo zelo preprosto, ampak tako lepo! Minimalistične sandale z vrvico lahko kombiniraš na najljubše kavbojke. Preveri, katere imam na spletni strani sama – a niso TOP? Ti sandali so popolni dodatek za ustvarjanje preprostega, počitniškega vajba, ne glede na to, kam se odpravljaš!

KLIK : TUKAJ

Ne pozabi pa, da je cilj vsakega outfita, da mu poleg vseh zgoraj naštetih »pravil« dodaš tudi svoj pridih. Naj bo to dodaten piercing ali tatu, oblačilo, ki ti ga je podarila babica, pentlja v glavi ali pa fluorescentno rumena torbica. Vedno zagovarjam, da je prav vse na tebi lahko videti odlično, če se v celotnem outfitu odlično počutiš tudi ti! Če ti je katerokoli od zgornjih priporočil prišlo prav, mi ne pozabi napisati komentarja ali pa poslati fotografije tvojega outfita! Komaj čakam, da vidim, kako si kombinirala čevlje iz moon.si ! KLIK, KLIK : TUKAJ

BREZPLAČNO DARILO!

Prijavi se na newsletter in pridobi kodo, ki ti prinese BREZPLAČNO darilce ob naslednjem nakupu!
SLEDI NAM ŽE VEČ KOT 
50,000 UPORABNIC
POGOSTA VPRAŠANJA
POGOJI POSLOVANJA
Potrebuješ pomoč?
cartmagnifiercrossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram