Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

V košarici ni izdelkov.

Košarica

19. septembra, 2019

TOP 5 MODNIH KOSOV JESENI

Jaaaa dekleta, danes je prvi jesenski dan! ?

Medtem ko smo v nekaj toplih sončnih dnevih v septembru še vedno klicale po poletju, pa je čas, da enodelne kopalke in bele čipkaste oblekice pospravimo v predal in se pripravimo, da bomo v jeseni izgledale #TOP fashioniste.

Le kaj bi prišlo prav bolj, kot en kratek zapis o modnih trendih te jeseni? S spodnjimi petimi fashion kosi boš poskrbela, da boš vedno v koraku z modo.

  • DOLGE OBLEKE S CVETLIČNIMI VZORCI

Punce, cvetlični vzorci še kar niso zamrli, v bistvu prav nasprotno – letos so bili eni izmed glavnih igralcev na modnih brveh. V trgovinah poglej za obleke cvetličnih vzorcev, ki so dolge do gležnjev. Če jih boš kombinirala s top belimi supergami, boš izgledala naravnost fantastično. Nam ne verjameš? Poglej spodaj.

Poglej superge >>>

  • KOMBINACIJA VEČ VZORCEV

Včasih je bilo to tako nedopustno, da smo pomislile, da je z dekletom nekaj resno narobe … ?. Danes pa dva podobna vzorca (naenkrat!) predstavljata glavno modno vižo te jeseni. Verjamemo, da boš v trgovinah videla predvsem kariraste vzorce vseh barv. Vseeno pa pri kombiniranju karirastih vzorcev pazi, da imaš torbo in čevlje nevtralne barve. Me pri tako drznem outfitu prisegamo na bele superge in belo torbico.

Poglej superge >>>

  • BAROČNE SRAJČKE

Zdaj lahko potrdimo – trendi se res ponavljajo! In ne le trendi iz prejšnjih desetletij, tale gre 100 let nazaj! Kaj praviš na baročni razkošni stil, poln zlate barve in velikih naborkov? Mi ta stil naravnost obožujemo! Običajne kavbojke lahko popestriš z elegantno, ampak drzno srajco z veliko naborki v nežni barvi. Popoln dodatek so vedno modne espadrile, s katero boš izpopolnila svoj elegantni stil.

Poglej espadrile >>>

  • PAS OKOLI … PASU

Različni pasovi, ki si jih lahko nadeneš okoli pasu, bodo odlično izpostavili tvojo lepo postavico, obenem pa popestrili še tako običajen outfit. In kar je najboljše, tokrat niti ne potrebuješ nove oblekice ali majice. Priskrbi si le čudovit pas in izgledala boš kot iz škatlice. Namig: če vreme ne bo prizaneslo s toplimi dnevi, lahko pas nadeneš kar preko daljšega oversized blazerja – izgledala boš elegantna in naravnost neustrašna. Če se odločiš za nevtralne barve, lahko outfit popestriš z res hudimi gležnjarji. Bravo, punca! ?

Poglej gležnarje >>>

  • RJAVA BARVA

Jesenska oker rumena in rdeča barva sta letos že odpeli svojo pesem, saj sta bili najbolj modni poleti. Letos so se modni kreatorji odločili od teh barv v jeseni posloviti, prednost pa dati naravni, rjavi barvi. Najbolj top odtenki, ki jih lahko pričakujemo v modnem svetu, so odtenki kamelje barve. Če vedno prisegaš na črne ali bele barve, lahko svoj outfit preprosto popestriš s plaščem v kamelji barvi, za katerega lahko brez težav trdimo, da bo moden še doooolgo po tem, ko bo jeseni konec. Če ne veš s čim ga kombinirati, imam v spletni trgovini gležnjarje in bulerje v črni barvi, odlično pa bi pristale tudi udobne bele superge. Če je le možnost, kombiniraj outfit z zlatimi detajli.

Poglej gležnarje >>>

SLEDI NAM ŽE VEČ KOT 
50,000 UPORABNIC
POGOSTA VPRAŠANJA
POGOJI POSLOVANJA
Potrebuješ pomoč?
cartmagnifiercrossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram