Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

V košarici ni izdelkov.

Košarica

10. marca, 2022

Razkrivamo zgodbo: snemljivi vložki v supergah. Preberi 3 razloge, zakaj!

Kaj se dogaja z vložki na moon.si supergah? Na družbenih omrežjih in po mailu velikokrat dobimo vprašanja:

“Ej, moj vložek v supergah je odlepljen, kaj zdaj?”

“Vložek iz superg mi je ostal v roki, ali je to normalno?”

“A je kaj narobe s supergami, saj vložek ni prilepljen?”

Večna dilema naših uporabnic je, da mislijo, da je s supergami nekaj narobe, ker se vložki lahko odstranijo. Nič ni narobe s tem, prav tako mora biti! ?

Sama sem že večkrat omenila, da damo velik pomen na kakovost ženske obutve, ki te čaka na spletni trgovini moon.si. Vsak kos obutve skrbno pregledamo, preden se odločimo za nakup in prodajo na spletu. Želimo si namreč, da za svoj denar dobiš kar največ.

Moon vložki v supergah in gležnarjih niso prilepljeni.

To je odlično iz več različnih razlogov. Poglejmo si jih tukaj.

1. Lahko jih zamenjaš s ortopedskimi

Ortopedski vložek za superge je precej iskan v specializiranih trgovinah. Veliko uporabnic namreč ima težavo s stopali. Ker smo ljudje različni, je različna tudi hoja. Nekateri imajo težavo s pronacijo ali supinacijo stopala. Zato lahko vložek enostavno zmanjajo z ortopedskim. Če imaš težave s stopali in dlje časa preživiš v supergah ali gležnarjih (oziroma katerikoli obutvi), ti predlagam, da si jih kupiš v specializirani trgovini (lekarne, drogerije). Ne bo ti žal!

2. Lahko jih opereš

Higiena je na prvem mestu in če imaš težave s potenjem nog, potem vemo, kako hitro lahko superge (ali katerakoli druga obutev) povzamejo neprijeten vonj. Ne skrbi, ta težava je precej pogosta. Poleg preparatov in redne nege nog je zagotovo dobrodošlo tudi dejstvo, da lahko opereš vložke na moon supergah in gležnarjih, kajne? Same prisegamo na to: vložke operi na 30 stopinj v pralnem stroju vsaj enkrat mesečno! Na ta način boš tudi zagotovila, da redno skrbiš za svojo obutev. Mimogrede lahko gležnarje ali superge očistiš po naših priporočilih in voilá, obutev boš lahko imela karseda dolgo časa!

3. Lahko jih zamenjaš s toplejšimi

Če te hitro zazebe, potem vemo, kako pomembno je, da imaš noge vedno na toplem! Če nisi pripravljena odšteti gore denarja za ugg-ice ali nekaj toplejšega, se nam zdijo topli vložki za v superge ali gležnarje odlična ideja. Same to delamo že nekaj let. Zakaj bi v gležnarjih hodile že septembra, ko pa lahko preprosto opremiš superge s toplim vložkom?

Na ta način boš:

  1. Modne superge nosila karseda dolgo časa, preden jih zamenjaš z gležnarji pozimi.
  2. Imela vedno stopala na toplem. Kako kul, kajne?

Kaj se torej dogaja z vložki v moon supergah?

Razbili smo mit, s tvojimi supergami ni nič narobe! Odgovor na vprašanje je torej: da, moon superge in gležnarji imajo snemljive notranje vložke, saj se nam zdi to velika prednost. Na ta način poskrbiš za ustrezno higieno, ali pa zamenjaš vložke s katerimkoli svojim, ki ti ustreza.

Moon sledilke same izberejo kolekcijo!

Ali si vedela, da naše sledilke same izberejo novo kolekcijo? To izgleda tako, da na naših družbenih omrežjih večkrat potekajo ankete, kjer sledilke vprašamo, ali jim je določen kos obutve všeč. Pomembno nam je, da z nami soustvarjate prihodnost spletne trgovine z žensko obutvijo moon.si. To lahko naredite s svojimi priporočili, mnenji na družbenih omrežjih in e-mailu, ali pa da nas priporočite svojim prijateljicam in družini. Več o Moon.si spletni trgovini si lahko prebereš na Cosmopolitanu ali Siolu.

Želim ti lep in sončen vikend!

Julija

BREZPLAČNO DARILO!

Prijavi se na newsletter in pridobi kodo, ki ti prinese BREZPLAČNO darilce ob naslednjem nakupu!
SLEDI NAM ŽE VEČ KOT 
50,000 UPORABNIC
POGOSTA VPRAŠANJA
POGOJI POSLOVANJA
Potrebuješ pomoč?
cartmagnifiercrossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram