Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

V košarici ni izdelkov.

Košarica

8. januarja, 2020

Prva pomoč za gležnarje!

Tako je, odločila sem se za en zelo uporaben blog zapis. Razkrila ti bom skrivnost ohranjanja gležnarjev, da jih boš lahko nosila kar se da dolgo. Tako boš zadovoljna. Saj veš – če pa si zadovoljna ti, sem zadovoljna tudi jaz!

Saj veš, kaj vedno ponavljam – ob normalni uporabi in normalnih vremenskih razmerah moon.si gležnarji ne premočijo. Sama skrbno preverim, da so vsi zimski čevlji kakovostni, da imajo debel podplat, da te ne zebe v stopala, pa tudi, da so podložene. Vseeno pa ni vedno idealnih razmer v vremenu. Pri iskanju zimskih gležnarjev, usnjenih gležnarjev, škornjev in ostale ženske obutve moraš paziti tudi na preventivo.

In tukaj ti bodo prav prišli tile nasveti, da boš gležnarje kar se da dolgo nosila, obenem pa bodo zgledali kot novi. Si za?

  • IMPREGNACIJSKI SPREJ

Se še spomniš, kako je bilo, preden si nakupovala na moon.si? Šla si v trgovino in kupila čevlje, prodajalka pa je vedno vprašala “gospa, a bi še impregnacijski sprej?” ti pa si vedno rekla “ne, ni potrebe?”.

No, tukaj je podobna zgodba kot z novim telefonom – vedno si kupiš zraven ovitek, da ga bo kar se da dolgo varoval, je tako? Svetujemo, da podobno narediš tudi s čevlji. Impregnacijski sprej je super sredstvo za odboj vode, deluje na vseh vrstah usnja in tekstila, poleg tega pa ohranja naravno zračnost materialov.

  • PROSTOR

Čevlji so pomembni. V njih delaš vse – pa naj bodo to japanke, copati, gležnarji ali superge. Pomembno je, da jih temu primerno tudi ohranjaš, še posebej pozimi! Vzemi si čas in sortiraj vse čevlje v omari – ne polagaj jih ene na druge, prav tako pa jih hrani v zaprtem prostoru, da jih obvaruješ vlage, vročine in praha. 

  • ČIŠČENJE

Pazi, da pri čiščenju uporabljaš nežna sredstva – navadna gobica za pomivanje posode popolnoma zadoščati.  Nikar jih tudi preveč krtačiti – tako najhitreje poškoduješ površino, s pretiranim drgnjenjem pa tudi odpade kakšen lušten element. Tega pa nočeva, kajne? Vseeno jih redno čisti – tako se boš navadila lepo delati s čevlji, prav tako pa bodo vedno pripravljeni za tvoj #KillerOutfit.

  • VEČ ČEVLJEV

To pa brez heca! Ne le, da zvesto trdimo, da mora vsak outfit imeti svoje čevlje … Pač pa boš tudi ob nošenju več čevljev v sezoni vse manj obrabila. In ja, vem, to je pravzaprav odličen izgovor, če bo mož ali fant sitnaril.

Če ne veš, kje kupiti nove, imam odlično idejo. KLhttps://moon.si/gleznarji/IK

BREZPLAČNO DARILO!

Prijavi se na newsletter in pridobi kodo, ki ti prinese BREZPLAČNO darilce ob naslednjem nakupu!
SLEDI NAM ŽE VEČ KOT 
50,000 UPORABNIC
POGOSTA VPRAŠANJA
POGOJI POSLOVANJA
Potrebuješ pomoč?
cartmagnifiercrossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram