Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

V košarici ni izdelkov.

Košarica

12. julija, 2022

POLETNA OBUTEV: 4 KOSI, KI JIH MORAŠ IMETI!

Poletje je pred vrati! A si že pripravljena na morje, tople poletne večere, zagorelo polt in koktejle v družbi prijateljev? Mi definitivno smo! Kaj pa tvoja poletna obutev?

Tokrat blog zapis posvečamo 4 kosom obutve, ki jih moraš obvezno imeti, da boš imela karseda brezskrbno poletje. Obkljukaj vse štiri kose obutve na spodnjem seznamu in vse kar ti še lahko rečemo je, uživaj v poletju! ?

Poletna obutev #1: Natikači

Natikači so super izbira predvsem zato, ker jih zelo hitro natakneš in greš po opravkih. Natikači so postali popularni predvsem zadnja leta, ko jih dobiš v spletni trgovini z obutvijo v različnih barvah, oblikah in materialih. Same prisegamo na cenejšo različico Birkenstock natikačev, ki so udobni in ravno dovolj robustni, da tako z oblekico kot tudi s hlačami izpadejo naravnost vrhunsko. Za na kavo, hiter opravek ali skok k sosedi na kavo – da boš vedno izgledala v trendu! Natikači na moon.si so raznovrstnih barv, zaloga pa hitro uhaja.

POGLEJ NATIKAČE TUKAJ

Poletna obutev #2: Udobne sandale

Udobne sandale so pomembne, če imaš željo po bolj elegantnem outfitu. Z lepimi sandali lahko svoj udoben, lahkoten outfit spremeniš v eleganten izgled … samo s tem, da se preobuješ v sandale! ? V vročih poletnih dneh jih boš lahko zamenjala z natikači, ker so bolj varne za vožnjo z avtom, prav tako pa ti bo pri daljši hoji ugajalo, da ti objemajo gleženj in stopalo. Zato menimo, da definitivno rabiš v svoji omari vsaj en par sandal v svoji najljubši barvi! 

POGLEJ SANDALE TUKAJ

Poletna obutev #3: Sandale z visoko peto

Sandale z visoko peto so naš favorit predvsem zato, ker ti optično podaljšajo noge, prav tako pa se boš v njih počutila noro ženstveno. Same prisegamo na sandale z visoko peto predvsem, ko se s prijateljicami dobimo na koktejlu, ali pa na večernih sprehodih na morju. Letos smo v asortiman dodali več modelov visokih polnih pet, pa tudi sandal z navadno peto. Izkoristiš jih lahko tudi za sezono porok in dekliščin – izgledala boš kot iz škatlice!

POGLEJ SANDALE Z VISOKO PETO TUKAJ

Poletna obutev #4: Udobne superge

Ne glede na to, da si ženstvena in čudovita – verjamemo, da včasih udobje pomeni največ! Najbolj hvaležne smo trendu, ki je superge postavil na modne brvi in omogočil, da jih lahko dekleta oblečemo na karkoli, pa še vedno izgledamo trendovsko in privlačno. Več o tem, kako kombiniraš superge, izveš v našem blog zapisu, spodaj pa te čaka povezava do moon superg, ki so nam najljubše.

POGLEJ SUPERGE TUKAJ

Kaj še čakaš? Vsi štirje kosi obutve te čakajo na spletni trgovini z žensko obutvijo moon.si.

Ne zamudi tedenskih akcij! ?

Na moon.si te čaka:

  • Brezplačna dostava nad 60 EUR
  • Brezplačna zamenjava
  • Hitra in varna dostava
  • Tedensko novi modelčki

Hitro, gremo v šoping!

BREZPLAČNO DARILO!

Prijavi se na newsletter in pridobi kodo, ki ti prinese BREZPLAČNO darilce ob naslednjem nakupu!
SLEDI NAM ŽE VEČ KOT 
50,000 UPORABNIC
POGOSTA VPRAŠANJA
POGOJI POSLOVANJA
Potrebuješ pomoč?
cartmagnifiercrossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram