Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

V košarici ni izdelkov.

Košarica

21. junija, 2021

Poletje, pripravljena sem! 5 nasvetov za TOP poletje

Poletje je tukaaaaaj! Končno smo dočakale vroče dni, sonček in brezskrbno počutje! Vem, da si za lepe natikače zagotovo že poskrbela, a to ni vse, kar boš potrebovala na plaži! Predstavljam ti #MustHave potrebščine za na plažo, s katerimi boš lahko brezskrbno uživala poletne dni.

  • Kakovostna brisača za na plažo

Vsaka oprava za na plažo zahteva tudi lepo plažno brisačo. Poskrbi, da bo unikatna in kakovostna, da jo boš lahko uporabljala karseda dolgo! Naše priporočilo je zagotovo sestavljiva plažna brisača »Puzzle Towel« podjetja Igracezaotroke.si, ki je 100% bombažna in narejena v Sloveniji.

Komplet 4 brisač predstavlja grafiko simpatičnih ribic, ki se sestavijo v celoto, vsak pa je s to brisačo (na plaži, bazenu ali pa v domači kopalnici) prav gotovo nekaj posebnega. Ker moon.si ekipa podpira slovensko in smo tudi sami ponosni lastniki živo modrih brisač Puzzle Towel, smo se odločili, da ob nakupu vsake brisače prejmeš japonke iz spletne trgovine moon.si.

  • Kakovostna SPF krema

Verjamem, da ti sonce in vročina ustrezata, a ne pozabi za ustrezno zaščito, ko si izpostavljena soncu. Sonce sicer deluje antibakterijsko in ti polepša ten kože, a prevelika izpostavljenost povzroča gubice in opekline – zakaj bi si uničila dopust že prvih nekaj dni?! Poskrbi, da bo tvoja SPF krema (v primeru, da imaš minimalno podlago in si bolj bele polti) imela vsaj zaščitni faktor 30. Uporabljaj ločeno kremo za obraz (nad katero lahko po mili volji naneseš tudi puder) in ločeno za telo, saj sta različnih struktur in ti ne bodo povzročale nevšečnih mozoljčkov po obrazu. SPF kremic je na voljo ogromno – poslužiš se lahko svoje najljubše blagovne znamke, sami pa prisegamo na blagovne znamke Vichy, Nuxe, Cerave in Nivea. Vse in še več dobiš na voljo na spletična.si ali pa notino.si.

  • Sončna očala

Tukaj pa res ne bom izgubljala besed! Če bi v miru opazovala luštne fante in se izognila preveliki sončni svetlobi, so sončna očala res #MustHave pripomoček za na plažo. Da ne omenjamo, da so vedno popoln dodatek k tvojemu plažnemu outfitu! Letos so še posebej aktualna sončna očala vpadljivih barv in oblik. Poletje 2021 bo izgledalo zelo trendi !

Vir: Pinterest
  • Ustrezna obutev

Vodoodporni materiali, udobje, trendovsko. To so top 3 stvari, ki so po našem mnenju obvezne sestavine vsake obutve za na plažo! Poletje 2021 je na moon.si prav čudovito! Preveri zalogo luštnih natikačev na moon.si in se prepričaj sama. Da ne omenjamo ugodne cene – za 12,90 EUR boš z našimi natikači izgledala kot iz škatlice! Natikače so super udobne, najrazličnejših barv in oblik. Prepričane smo, da boš našla na moon.si nekaj zase, za prijateljico in za mami! Ne zamudi tudi OUTLET ponudbe.

Natikače najdeš >>tukaj<<
  • Voda, voda in še enkrat: voda!

Vse zgornje našteto je nesmiselno, če ne poskrbiš za dobro počutje tudi na znotraj. V vročih dneh je še posebej pomembno, da poskrbiš za hidracijo! Poletje ni kar tako … Ali veš, da mora ženska v povprečju spiti vsaj 2 litra vode na dan? Pravilo od palca je, da ti “pripada” liter vode na 25 kilogramov. izračunaj sama! ? Izberi najljubšo stekleno flaško (okolju prijazne, pralne in praktično neuničljive) in se odpravi na plažo v čim bolj zgodnjih jutranjih urah. Še vedno močno priporočamo, da se izogibaš plaže med 11. in 5. uro. Ta čas raje izkoristi za počitek in dobro knjigo.

Tako, prišli sva do konca bloga. Ne pozabi pokukati v blog zapis za 6 stvari, ki v torbici ne smejo manjkati in tvoje poletje bo brezskrbno.

Želim ti eno čudovito poletje, draga moja!

Lepo bodi,Julija

BREZPLAČNO DARILO!

Prijavi se na newsletter in pridobi kodo, ki ti prinese BREZPLAČNO darilce ob naslednjem nakupu!
SLEDI NAM ŽE VEČ KOT 
50,000 UPORABNIC
POGOSTA VPRAŠANJA
POGOJI POSLOVANJA
Potrebuješ pomoč?
cartmagnifiercrossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram