Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

V košarici ni izdelkov.

Košarica

14. decembra, 2021

Obdarovanje z Moon.si: Akcija 2+1 gratis

Letos boš zagotovo najboljši Božiček (ali Dedek mraz)! Zakaj? Ker boš poskrbela, da bo tvojim najbližjim toplo in prijetno. To lahko storiš s čudovitimi toplimi nogavičkami ali copatki, ki te čakajo na spletni trgovini moon.si. Poskrbeli smo za barven in mehek asortiman nogavic za ženske. Pri nas lahko najdeš čudovite hlačne nogavice ali pa nogavičke za vsak dan, v božični ediciji! ?? Akcija 2+1 gratis!

akcija 2+1 gratis

Najboljša darila daleč naokoli!

Poleg nogavičk bodo odlično darilo tudi mehki ženski copati, ki bodo tvoj dom naredili še bolj udoben. Izbiraš lahko med več modeli, zagotavljam pa ti, da so zelo kakovostne in luštne. Ekipa moon.si jih ima v pisarni že dobre 3 leta in še vedno izgledajo kot nove!

Izkoristi Moon akcijo 2+1 gratis. V košarico dodaj 3 copatke ali nogavičke in ene ti bomo odšteli! Tri za ceno enih je kar huda akcija, se strinjaš?

Pazi le to: akcija velja na izdelke iste kategorije. Izbrati moraš torej 3 copatke (ali pa tudi 12 njih ?) in/ali 3 nogavičke, da se ti odštejejo po eni v vsaki kategoriji.

Moon.si je ena izmed večjih spletnih trgovin s žensko obutvijo. Z vami smo že dobrih 6 let in vaši odzivi so bili 90% pozitivni. Z vami se vedno znova povezujemo in poskusimo, ne glede na višje cene v nabavi, poskrbeti za ugodno žensko obutev, ki je poleg vsega hkrati tudi kakovostna in vedno v koraku s trendi. Pri nas “zastarelih” superg, gležnarjev in sandal ni. Zablestela boš prav v vsem.

Ali si vedela, da se kar 60% kupk po nakupu čez nekaj mesecev vedno vrne k nam? Ko se obdobje gležnarjev zaključi, dobro vejo, kam skočiti po nove superge ali sandale. V Moon.si, seveda! Najboljša spletna trgovina z žensko obutvijo daleč naokoli.

>>NAKUPUJ TUKAJ<<

Ali si se že pripravila na zimo z gležnarji?

Končno nas je presenetil sneg! Deževnih obdobij in mrzlih dni bo čedalje več, vsaj vse do februarja. Poskrbi, da se, če se še nisi, opremiš z novimi ženskimi gležnarji. Na moon.si te čaka več kot 60 različnih modelov. Ne čakaj predolgo, saj zaloga zelo hitro pohaja.

>>NAKUPUJ TUKAJ<<

BREZPLAČNO DARILO!

Prijavi se na newsletter in pridobi kodo, ki ti prinese BREZPLAČNO darilce ob naslednjem nakupu!
SLEDI NAM ŽE VEČ KOT 
50,000 UPORABNIC
POGOSTA VPRAŠANJA
POGOJI POSLOVANJA
Potrebuješ pomoč?
cartmagnifiercrossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram