Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

V košarici ni izdelkov.

Košarica

27. januarja, 2022

Nova kolekcija superg 2022: Poglej si to dramo!

Predstavitev: Nova kolekcija superg 2022 je zamaknjena! Naj ti povem eno dramatično zgodbo. Naša šefa sta se prejšnji vikend odpeljala v največjo nabavo v zgodovini Moon.si. Izbrala sta najbolj kakovostne in najbolj trendovske superge, kar jih je videla spletna trgovina z žensko obutvijo moon.si. Mi smo bili takoooo navdušeni, da bodo superge ugledale luč sveta! Ampak kaj se je zgodilo z novo kolekcijo superg? Drama.


Kaj se je zgodilo potem?

Naša fotografinja je zbolela za korono! In kot nalašč, smo kmalu za njo v karanteni pristali skoraj vsi. Z nami je sicer vse v redu, ampak karantena nas je prisilila, da novo kolekcijo superg malce zamaknemo, dokler ne bodo na voljo takšne fotografije, kot smo si zamislili.

Želimo namreč, da vse fotografije izgledajo karseda realistično, da boš točno vedela, kaj kupuješ, prav tako pa ne želimo, da si po nakupu razočarana! Na spletni strani te bodo čakali tudi videi nove kolekcije superg, da si jih boš pred nakupom ogledala iz vseh strani. To bi morala imeti vsaka spletna trgovina z obutvijo, kajne?

Kaj lahko naredimo sedaj? Še vedno te lahko povabim, da na spletni trgovini moon.si pogledaš za novimi gležnarji, ki te čakajo kar s 50% popustom – VSI! Ženski gležnarji na moon.si so letos zelo raznovrstni, prav vsi pa so kakovostni in po zadnjih trendih.

nova kolekcija superg 2022
Nova kolekcija superg 2022!

Obenem pa … smo izbrane modele superg na spletni strani moon.si znižali za 10%, kot opravičilo za zamudo, ker nova kolekcija zaradi razmer ni prišla pravočasno. Poglej, če ti kaj ustreza, številk je še dovolj … Tako se boš lažje pripravila na novo kolekcijo čez 14 dni. ? Obljubimo ti, da lepših superg še nisi videla, poskrbeli pa smo, da bodo za svojo ceno najbolj kakovostne, kar se da.

Pričakuješ lahko:

  • 30 novih modelov superg, s katerimi boš zažigala v pomladi 2022
  • Kakovostne in modne kose
  • Številke od 36 do 41

Še enkrat oprosti, da zamujamo, ampak razmere so takšne. Mi pridno (od doma) delamo vse potrebno, da ti zagotovimo pravočasno dostavo, brezplačno zamenjavo in hitro komunikacijo, ne glede na situacijo v podjetju.

Moon.si brez tebe ni, zato te z veseljem povabimo na spletno trgovino moon.si, kjer te čaka:

Izkoristi hitro dostavo, možnost brezplačne zamenjave in 100% varen nakup na moon.si!

>> NAKUPUJ TUKAJ <<

Si že prebrala mnenja kupk o naši spletni trgovini?

Barbara, LjubljanaPozdravljeni, zelo sem zadovoljna s pestro izbiro in hitro dostavo. Lep pozdrav!

Rebeka, Gornja RadgonaVsi gležnarji so top, sicer jaz sem si kupila ene in sem tok zadovoljna, da si bom še ene ali pa dvoje … Hčerka je kupila kar 3 pare in je presrečna. Tudi drugi me sprašujejo, kje sem jih kupila?! In jim zelo priporočam. Tako, da še tako naprej in hvala vam, ker ste.

Anja, Slovenska BistricaIzdelki so super udobni, bom še naročevala, saj so super.

Svoje mnenje lahko oddaš na Instagram ali na Facebook profilu, ali pa nam pišeš na info@moon.si .

>> NAKUPUJ TUKAJ <<

Gremo, #LetsShop!

BREZPLAČNO DARILO!

Prijavi se na newsletter in pridobi kodo, ki ti prinese BREZPLAČNO darilce ob naslednjem nakupu!
SLEDI NAM ŽE VEČ KOT 
50,000 UPORABNIC
POGOSTA VPRAŠANJA
POGOJI POSLOVANJA
Potrebuješ pomoč?
cartmagnifiercrossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram