Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

V košarici ni izdelkov.

Košarica

5. februarja, 2021

Nova kolekcija je tu!

Zdravo, draga moja! Dobrodošla na moon.si. S ponosom ti povem, da sem uspešno izpraznila skladišče, polno gležnarjev in zimske obutve … Čas je za toplejše dni in lahkotno obutev! Skladišče sem napolnila s čudovitimi supergami, s katerimi boš zažigala skozi celo leto! Če se sprašuješ, kje kupiti superge, je moon.si pravi naslov! Izbrala sem le najbolj kakovostne in trendovske superge, ob katerih boš ponorela!

Takoj, ko sem dobila novo zalogo superg, sem se jih odločila s pomočjo Sare (@saragolob) poslikati. Želim, da so fotografije čim bolj realne in boš dobila točno to, kar si naročila. Več o tem si lahko ogledaš v blog zapisu o fotografiranju. Letošnji trend superg so nevtralne barve: bele, bež, črne, visoke, nizke, s platformo in brez. Poskrbela sem, da so v asortimanu superg prav vse!

V moon.si se ti nakupi obrestujejo. Veš, zakaj?

  • Imamo možnost brezplačne menjave.

Ker bi rada, da si srečna in se odločiš za pravo številko in pravi model, ponujam možnost brezplačne zamenjave. V opombe, ko naročiš drugi par čevljev, le napiši, da bi rada menjala za tiste, ki si jih že naročila. Dostavljalec bo prevzel čevlje, ki jih želiš menjati, dostavil pa ti bo nove!

  • Hitra komunikacija

Imaš težavo, pohvalo ali pa imaš vprašanje glede nakupa? Osebni pristop in hitra komunikacija sta pri moon.si na prvem mestu, zato me brez težav online »pocukaj« za rokav. (Facebook, Instagram ali mail : eva@moon.si)

Takoj, ko naročiš svoje superge, ti predlagam, da si prebereš še blog pošto čiščenju belih superg, da bodo s tabo čim dlje časa.

Želim ti en čudovit vikend, draga #MoonBejba! Julija

BREZPLAČNO DARILO!

Prijavi se na newsletter in pridobi kodo, ki ti prinese BREZPLAČNO darilce ob naslednjem nakupu!
SLEDI NAM ŽE VEČ KOT 
50,000 UPORABNIC
POGOSTA VPRAŠANJA
POGOJI POSLOVANJA
Potrebuješ pomoč?
cartmagnifiercrossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram