Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

V košarici ni izdelkov.

Košarica

22. junija, 2020

Nega stopal v poletnih dneh

Končno, pravo poletje je tu! Dobile smo že čisto pravi vikend s skoraj 30 stopinjami, kmalu pa nas bo čakalo še več takšnih! Ne dvomim, da si se že ustrezno pripravila – nov lak za nohte, kopalke živih barv in klobuček, udobne in šik sandale ter obvezne japonke za na plažo.

KLIK >> TUKAJ <<

Toda ne pozabi, da je ravno poletje čas, ko moraš svojemu telesu zaradi soli, vročine in pretiranega sonca privoščiti še več nege, kot sicer. Tokrat sem ti pripravila nekaj odličnih napotkov za nego stopal v bližajočih se dneh, s katerimi boš brezskrbno uživala vse do konca poletja!

  • Privošči si piling in kopel za noge

Osvežilna kopel za noge z dodatkom eteričnih olj, zelišč in morske soli ti bo zmehčala kožo na stopalih in sprostila napete mišice v stopalu. Sama prisegam na eterična olja poprove mete, citrusov ali evkaliptusa.

Pred kopeljo si privošči piling, da odstraniš odmrle kožne delce. Zmešaj, na primer, sol in žličko avokadovega ali olivnega olja in z močnimi pritiski podrgni po stopalu. Sporoči mi, kako se ti zdi! 

  • Prepreči neprijeten vonj

Ne glede na kakovost čevljev, ki jih imaš – poleti se vse borimo s pretiranim potenjem stopal. Ne skrbi, tudi za to težavo smo našle ustrezno rešitev! Ali si vedela, da je navadno milo najbolj učinkovito sredstvo, ki preprečuje nastanek bakterij ter nežno odstranjuje nečistočo na stopalih?

Proti znojenju si dvakrat tedensko privošči tudi kopel. Postopek je podoben kot pri kopelih zgoraj, vendar za večjo učinkovitost priporočamo eterično olje citronele ali limonske trave. Svež in poleten vonj te bo odpeljal daaaaaleč, pod palmove liste.  

  • Bosa hoja za razvajanje čutov

Ja, res je! Morda bosa hoja ni za vsakega, vendar stara indijska medicina ajurveda že stoletja priporoča boso hojo po rosni travi, ki prijetno osveži in pospeši krvni obtok. Na ta način boš prebudila svoje čute, tvoja stopala pa ti bodo noro hvaležna.

  • Pravo obuvalo

Čevlji, ki si prijazni stopalom, so izdelani iz lahkih materialov, ki nogi omogočajo dihanje. Pazi, da poskrbiš za čevlje, ki dajo prstom dovolj prostora, peta pa mora biti dobro podprta. Super je, da ima obutev tudi debelejši podplat.

Nošenje čevljev z visoko peto sicer izgleda čudovito, vendar ni priporočljivo zaradi obremenitve stopal.

KLIKNI >>TUKAJ<<

so lahko veliko bolj prijazne do tvojih nog, kot pa vrtoglave petke, se strinjaš?

V zapis sem strnila tudi odlične nasvete za nego in čiščenje belih superg na tej povezavi pa te čakajo tudi najbolj trendni outfiti za poletje 2020. Sva pripravljeni na #Poletje2020? Yes! 

Uživaj, Julija iz Moon.si

BREZPLAČNO DARILO!

Prijavi se na newsletter in pridobi kodo, ki ti prinese BREZPLAČNO darilce ob naslednjem nakupu!
SLEDI NAM ŽE VEČ KOT 
50,000 UPORABNIC
POGOSTA VPRAŠANJA
POGOJI POSLOVANJA
Potrebuješ pomoč?
cartmagnifiercrossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram