Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

V košarici ni izdelkov.

Košarica

13. julija, 2020

Najbolj udobni čevlji za na morje

Hej, draga!
Prišel je najlepši čas v letu – poletje! Če že vneto iščeš kopalke, lepo čipkasto obleko za na plažo in čisto nov klobuček, naj te opomnim – tudi za obutev boš morala poskrbeti! Če še nimaš udobnih in trendnih čevljev za na plažo, sprehode in izlete ali pa za večerne sprehode ob obali, si prišla na pravo mesto! Pripravila sem ti seznam TOP čevljev za poletje, ki so udobni in modni. Poleg tega pa ti še namignem, kje jih lahko dobiš.

?

1. TEVA čevlji

Dobra stara teva! Teva čevlji so čudoviti, ker so noro udobni in lahki, nogi omogočajo dihanje in preprečujejo potne noge, prav tako pa so letos zelo modni. Punce jih kombinirajo na kratke hlače, kavbojke in celo na lepe oblekice! Če rada hodiš na najvišje hribčke ali iščeš samotne plaže, so odlična izbira za dopust na morju.

2. SUPERGE

Superge so na moon.si (www.moon.si) bestseller skozi celo leto. Verjela ali ne, zaradi lahkotnega ‘looka’, udobnosti in vedno trendi stila, se punce za njih odločijo ne glede na letni čas. Zato je edina prava odločitev ta, da ustrezno neguješ in očistiš stare superge (Klikni >> TUKAJ<<) ali pa si hitro kupiš nove! (KlIKNI >> TUKAJ<< ) Na ta način si vedno pripravljena na skakanje naokoli, pa še noro dobro izgledajo na tvojih nogah. Priporočam ti jih v beli barvi, saj ne grejo nikoli iz mode, prav tako pa izgledajo lahkotne, prav za poletne dni.

KLIKNI TUKAJ

3. JAPONKE

Hvala, Japonci, da ste iznašli tako kul obutev, kot so japonke! Ne glede na barvo, višino platforme ali material – japonke so vedno odlična izbira za na morje. Sama predlagam gumijaste ali plastične, saj jih lahko brez skrbi obuješ tudi za v vodo, prav tako pa jih je veliko lažje čistiti. Če jih še nimaš, ti predlagam, da skočiš na kategorijo japonke (Klikni >> TUKAJ<<) na Moon.si (www.moon.si) in si hitro zagotoviš svoje. Ne odlašaj, ker bodo zaloge hitro pošle! (KlIKNI >> TUKAJ<<)

KLIKNI TUKAJ


4. NATIKAČI

Če si (tako kot jaz) japonke nosila že od malih nog, je morda čas za spremembo. Ista funkcionalnost in morda še večje udobje te čaka, če se odločiš za gumijaste natikače KLIKNI >> TUKAJ<< . Priskrbela sem ti jih v vseh možnih barvah in oblikah (Klikni>> TUKAJ<< ). Če jih potrebuješ za na plažo, ti predlagam tele trendovske ‘super’ natikače ali z bleščicami, če pa bi jih rada nosila zvečer, ko se bosta s partnerjem ali prijateljicami odpravile v mesto na sladoled, pa predlagam malce bolj drzne in ‘ženske’ (Klikni >> TUKAJ<<). To, da so letos noro moderne rožice, sem že povedala v tem blog zapisu (Klikni >> TUKAJ<<).

KLIKNI TUKAJ

Tako, mislim da si pripravljena na #poletje2020! Ne pozabi še na dobro sončno kremo, top kopalke in urejena stopala (>>TUKAJ<<), in mislim da si pripravljena!

Želim ti odličen dopust.
Xoxo, Julija


BREZPLAČNO DARILO!

Prijavi se na newsletter in pridobi kodo, ki ti prinese BREZPLAČNO darilce ob naslednjem nakupu!
SLEDI NAM ŽE VEČ KOT 
50,000 UPORABNIC
POGOSTA VPRAŠANJA
POGOJI POSLOVANJA
Potrebuješ pomoč?
cartmagnifiercrossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram