Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

V košarici ni izdelkov.

Košarica

14. februarja, 2020

Katere so TOP SUPERGE v 2020?

Hejla!

Si tudi ti že naveličana pretoplih, okornih gležnarjev? Mi že komaj čakamo, da se jih v toplih dnevih znebimo in jih nadomestimo z novimi, šik supergami. 

Pripravila sem ti seznam TOP superg letošnjega leta, s katerimi boš zažigala na vsakem koraku … In ugani kaj? Veliko trendovskih imaš na voljo na spletni trgovini moon.si (lahko pa tudi pozneje klikneš zgoraj, na zavihek superge). 

SUPERGE S PLATFORMO

NAJDEŠ JIH >> TUKAJ <<

Nižja dekleta, končno je prišel naš čas! Superge s platformo so, podobno kot lansko leto, hit pomladi in poletja, videla pa jih boš na vsakem koraku. Če imaš rada barvite outfite, so bele superge še vedno najbolj popularne – kombiniraš jih lahko z vsakim outfitom, sama pa sem poskrbela, da imajo detajle, ki se jim ne boš mogla upreti. Da ne omenim, da so zeeeeeelo podobne supergam Alexandra McQueena … 

NAJDEŠ JIH >> TUKAJ <<

CHUNKY SUPERGE

Dejstvo je: ali jih popolnoma obožuješ, ali pa jih popolnoma sovražiš. Vmesne različice ni. Morda ti je bila všeč različica »Fila« chunky superg bele barve z visoko platformo, toda jaz sem se vseeno odločila za bolj varno različico, ki jo lahko nosiš na vsak outfir. Preveri chunky superge na moon.si – čakajo te bolj ženstveni kosi v kjut barvah! 

NAJDEŠ JIH >> TUKAJ <<

SLIP-ON SUPERGE

Slip-on superge naravnost obožujemo! Pozabi na vezalke, zapenjanje na ježka in težavno obuvanje! S temi supergami boš obuta, še preden se boš dodobra zavedala.

Če si veliko na nogah in ti je dihanje noge in gležnja še posebej pomembno, ti močno priporočam slip-on superge. Občutek imaš, kot da si v hišnih copatkah! Poglej, katere top kose sem ti pripravila na moon.si.

POGLEJ SI VSE TOP SUPERGE 2020 >>> TUKAJ<<<

BREZPLAČNO DARILO!

Prijavi se na newsletter in pridobi kodo, ki ti prinese BREZPLAČNO darilce ob naslednjem nakupu!
SLEDI NAM ŽE VEČ KOT 
50,000 UPORABNIC
POGOSTA VPRAŠANJA
POGOJI POSLOVANJA
Potrebuješ pomoč?
cartmagnifiercrossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram