NOVA KOLEKCIJA SANDALI 2021 >>>
Košarica

19. novembra, 2019

KAKO NAJTI PRAVE GLEŽNARJE ZA MRZLE ZIMSKE DNI?

Te zanima, kako najti popolne zimske gležnjarje, ki bodo izgledali modno – ne glede na izbrani outfit, prav tako pa bodo imeli vse potrebne karakteristike … Nepremočljivi, kvalitetni, topli in udobni?

Prišla si na pravi naslov!

Tukaj je spisek stvari, na katere moraš biti pri nakupu gležnjarjev še posebej pozorna!

DEŽBELEJŠI PODPLAT:

Pozorna bodi na debelino podplata, ki ga ima gležnar. Gležnarji z debelejšim podplatom so veliko bolj topli na odporni na deževne razmere. Moon.si gležnarji ob normalni uporabi ne premočijo.

Gležnarje najdeš >>Tukaj<<

Poskrbimo, da imajo zimski gležnarji debel podplat, saj se nizki čevlji na tleh hitreje ohladijo. Debelejši podplat torej pomeni, da so bolj topli!

UMETNO USNJE:

Pri nakupu katerihkoli čevljev moraš biti pozorna na material. Ženski gležnarji iz umetnega materala so bolj topli. Zakaj? Ker so gležnarji iz umetnega usnja manj zračni in te bo v zimskih dneh veliko bolj greli. Prav tako pa boš na ta način prijazna do živali, kar je tudi velik plus, a ne?

GLEŽNARJE NAJDEŠ >>TUKAJ<<

BARVA:

Ja, tudi barva je pomembna. Z nevtralno barvo gležnarjev boš lahko kombinirala skoraj vse tvoje modne kose. Za letošnjo Jesen/zimo je IN rjava, bordo, dust pink in bela barva gležnarjev.

NOTRANJOST GLEŽNARJA:

Znanstveniki so dokazali, da te v primeru, da te zebe v noge, začne zebsti tudi v druge predele telesa. Topli čeveljčki so torej ključni, če si “zmrzljive sorte“ (brrr)!

Zato zmeraj prevri, ali so zimski gležnarji znotraj podloženi z “mucko“ naši definitno so!

Tople gležnarje najdeš >>Tukaj <<

Zapomni si tudi tole: ob zgornjih dejstvih boš hitro videla, da za ustrezno obutev za te razmere ne rabiš odšteti celega premoženja! 😉

Mi smo dokaz!

Tako, s temi nasveti si pripravljena na mokro jesen in mrzlo zimo, prav tako pa boš ob vsaki izbiri gležnarjev na MOON.si videti vedno v trendu in odlično. Zdaj pa veselo nakupovat, ob naročilu nad 40 € ti namreč nudimo brezplačno poštnino, če pa ti gležnarji ne ustrezajo, nudimo hitro, brezplačno zamenjavo! ❤️

NAKUPUJ ZDAJ

SLEDI NAM ŽE VEČ KOT 
50,000 UPORABNIC
POSTANI #MOONBEJBA
#MOONBEJBA RAČUN
POGOSTA VPRAŠANJA
POGOJI POSLOVANJA
Potrebuješ pomoč?
heartenvelopecartmagnifiercrossmenuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram