Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

V košarici ni izdelkov.

Košarica

19. novembra, 2019

KAKO NAJTI PRAVE GLEŽNARJE ZA MRZLE ZIMSKE DNI?

Te zanima, kako najti popolne zimske gležnjarje, ki bodo izgledali modno – ne glede na izbrani outfit, prav tako pa bodo imeli vse potrebne karakteristike … Nepremočljivi, kvalitetni, topli in udobni?

Prišla si na pravi naslov!

Tukaj je spisek stvari, na katere moraš biti pri nakupu gležnarjev še posebej pozorna!

DEBELEJŠI PODPLAT:

Pozorna bodi na debelino podplata, ki ga ima gležnar ali katerakoli zimska obutev. Gležnarji z debelejšim podplatom so veliko bolj topli na odporni na deževne razmere. Moon.si gležnarji ob normalni uporabi ne premočijo.

Poskrbimo, da imajo zimski gležnarji debel podplat, saj se nizki čevlji na tleh hitreje ohladijo. Debelejši podplat torej pomeni, da so bolj topli!

UMETNO USNJE:

Pri nakupu katerihkoli čevljev moraš biti pozorna na material. Ženski gležnarji iz umetnega materala so bolj topli. Zakaj? Ker so gležnarji iz umetnega usnja manj zračni in te bo v zimskih dneh veliko bolj greli. Prav tako pa boš na ta način prijazna do živali, kar je tudi velik plus, a ne?

GLEŽNARJE NAJDEŠ >>TUKAJ<<

BARVA:

Ja, tudi barva je pomembna. Z nevtralno barvo gležnarjev boš lahko kombinirala skoraj vse tvoje modne kose. Za letošnjo Jesen/zimo je IN rjava, bordo, dust pink in bela barva gležnarjev.

NOTRANJOST GLEŽNARJA:

Znanstveniki so dokazali, da te v primeru, ko te zebe v noge, začne zebsti tudi v druge predele telesa. Topli čeveljčki so torej ključni, če si “zmrzljive sorte“ (brrr). Zato zmeraj preveri, ali so zimski gležnarji znotraj podloženi z “mucko“ .

Zapomni si tudi tole: ob zgornjih dejstvih boš hitro videla, da za ustrezno obutev za te razmere ne rabiš odšteti celega premoženja! 😉 Mi smo dokaz!

Tako, s temi nasveti si pripravljena na mokro jesen in mrzlo zimo, prav tako pa boš ob vsaki izbiri gležnarjev na MOON.si videti vedno v trendu in odlično.

Zdaj pa veselo nakupovat, ob naročilu nad 40 € ti namreč nudimo brezplačno poštnino, če pa ti gležnarji ne ustrezajo, nudimo hitro, brezplačno zamenjavo! ❤️

NAKUPUJ ZDAJ

BREZPLAČNO DARILO!

Prijavi se na newsletter in pridobi kodo, ki ti prinese BREZPLAČNO darilce ob naslednjem nakupu!
SLEDI NAM ŽE VEČ KOT 
50,000 UPORABNIC
POGOSTA VPRAŠANJA
POGOJI POSLOVANJA
Potrebuješ pomoč?
cartmagnifiercrossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram