Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

V košarici ni izdelkov.

Košarica

5. decembra, 2019

Ideje za božično darilo.

Živjo, december, najlepši čas v letu! Čas, ko si vzameš čas za pomembne stvari – zavedaj se, da si to ti! In pa tvoji najljubši, seveda.

Zakaj ne bi svojih prijateljic, sestre in konec koncev tudi sebe, obdarila z nečim hudo priročnim, lepim in trendovskim? Tukaj je seznam stvari, ki jih lahko letos nastaviš pod božično drevo.

Sijoči gležnarji 

Tako je, sijoči! V najbolj prazničen mesec v letu stopi polna samozavesti in bleščic! Kdaj boš imela boljšo priložnost, kot zdaj?  Na srečo imam zate čudovite gležnarje, ki niso le TOP po izgledu … Pač pa so tudi udobni, kvalitetni in topli.

GLEŽNARJE NAJDEŠ TUKAJ >>TUKAJ<<

Če boš imela srečo, jih morda letos preizkusiš še v snegu. Prepričana sem, da bi tvoja prijateljica tudi imela nove gležnarje, kaj meniš?

Toplo kapico

Pomembno je, da pokriješ ušesa … pa tudi da oblečeš popoln outfit, kot se spodobi. Sama menim, da morajo najbolj izstopati kape in čevlji – bunde že tako in tako delajo veliko preveč dolgočasne, se strinjaš? Kaj praviš na sijočo kapo z luštnim cofom? Saj veš, da odlično paše k zgornjim gležnarčkom.

KAPE NAJDEŠ TUKAJ >>TUKAJ<<

Če si bolj drzna, ti prilagam še povezavo do rozaste, ki je letos HIT te zime. O ja, vračam roza nazaj v trend! 😉 

Tople nogavičke

Črne, roza, s pikicami ali božičnim motivom? Brez skrbi, poskrbela sem za vse! Ne glede na to, kaj imaš rada ti ali pa tvoje prijateljice – prepričana sem, da te v zavihku nogavice čakajo vse možne barvne kombinacije. Da ne omenjam, da so super ugodne!

NOGAVICE NAJDEŠ TUKAJ >>TUKAJ<<

Si našla kaj zase ali za prijateljice? Obvezno nam pokaži svojo TOP kombinacijo z outfitom! #Moonsi in @moon.si. 

Hvala, ker si se odločila za moon.si. Vesel Božič!   

BREZPLAČNO DARILO!

Prijavi se na newsletter in pridobi kodo, ki ti prinese BREZPLAČNO darilce ob naslednjem nakupu!
SLEDI NAM ŽE VEČ KOT 
50,000 UPORABNIC
POGOSTA VPRAŠANJA
POGOJI POSLOVANJA
Potrebuješ pomoč?
cartmagnifiercrossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram