Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

V košarici ni izdelkov.

Košarica

4. oktobra, 2021

Gležnarji kolekcija Jesen 2021

Hej, si že pospravila superge na varno? Nič hudega, jaz tudi ne. September nam je res prizanesel z lepim vremenom in če ne bi svojih outfitov še zadnjič kombinirala s čudovitimi moon supergami, bi bil to že zločin!
Prihaja pa turobno, jesensko vreme in menim, da je čas, da se opremiš z novimi gležnarji za jesen 2021. Na moon.si te čakajo ženski gležnarji, ki se jim boš težko uprla. Pa poglejva, kaj te čaka na spletni trgovini z žensko obutvijo moon.si pod zavihkom »gležnarji«!

1. Zimski gležnarji
Veliko vas sprašuje, ali so moon.si gležnarji nepremočljivi in ali greš lahko z njimi v sneg in dež. Zlagala bi se, če bi ti predlagala skakanje po lužah in smučanje v njih. Za ta namen potrebuješ čevlje višjega cenovnega razreda z okrepljenim podplatom. Če pa iščeš gležnarje, ki jih boš imela za vsakodnevno rabo, pa res predlagam našo novo kolekcijo moon gležnarjev. Meni niso premočile še nobene!
Poglej si pestro ponudbo čevljev, ki bodo super izgledali tudi v najbolj zimskem outfitu:

2. »Usnjeni« gležnarji
Usnjenih gležnarjev na moon.si nimamo, ker smo prijazni do živali. Vseeno pa imamo v asortimanu ženskih gležnarjev veliko gležnarjev z imitacijo usnja, za katere sem prepričana, da ti bodo noro všeč. Saj smo spletna
trgovina z modno obutvijo, kajne? Poglej si vse

3. Bulerji gležnarji
Vedno bili in vedno bodo najbolj popularen kos jesensko-zimske obutve, ki ga lahko imaš. Bulerji so odlični zaradi svoje športne elegance, pravtako pa odlično izgledajo na kavbojkah, krilu ali dolgi oblekci. Na voljo jih imamo precej, nekatere pa imajo tudi bolj ženstvene elemente, če ti robusten izgled ne odgovarja. Poglej si izbor bulerjev na moon.si:

4. Polškornji
Ah, škornji! Jutranje obuvanje in potem spet sezuvanje … Sama nisem ravno oboževalka visokih škornjev, čeprav izgledajo na nogah vrhunsko! Raje posežem po polškornjih, ki vseeno izgledajo super, za obuvanje pa so
veliko lažji. Kaj meniš o teh?

Aja, tudi gležnarji z umetnim usnjem potrebujejo določeno nego, da bodo lepi karseda dolgo časa. Preveri naš blog zapis za preventivno nego gležnarjev »Prva pomoč za gležnarje« in blog zapis za nego gležnarjev po tem, ko jih nosiš dlje časa in v slabših vremenskih razmerah. Če te zanima, kako sploh najti prave gležnarje zase, preveri tale blog zapis.

Lepo bodi, Julija

BREZPLAČNO DARILO!

Prijavi se na newsletter in pridobi kodo, ki ti prinese BREZPLAČNO darilce ob naslednjem nakupu!
SLEDI NAM ŽE VEČ KOT 
50,000 UPORABNIC
POGOSTA VPRAŠANJA
POGOJI POSLOVANJA
Potrebuješ pomoč?
cartmagnifiercrossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram