Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

V košarici ni izdelkov.

Košarica

8. decembra, 2020

Družinam v stiski prijazen december na Moon.si

Končno, prišel je najboljši mesec v letu! Praznični december nas je vse napolnil s tisto nujno potrebno toplo energijo in nas dobesedno »prisilil«,da si vzamemo čas zase in za tiste, ki jih imamo radi. Ampak, ali se kdaj vprašamo, da marsikatera družina nima časa ali možnosti imeti polnih hladilnikov in piškotov na mizi, ter nimajo izkušenj s čakanjem na dostavo s črnega petka ali božičnih darilc? Preprosto zato, ker si jih ne morejo privoščiti.

Letos sem se odločila to vsaj malce spremeniti.

Za tale skromen solidarnostni projekt sta me navdušili naša Sara Golob in Jasna Vale, ki sta že v novembru začeli zbirati darilca za socialno šibkejše družine. Vsak november in december Jasna že več let zapored posveti zbiranju donacij za družine v stiski, ki zaradi različnih razlogov sebi in svojim družinam ne morejo omogočiti obdarovanja.

Dekleta zbirajo kakršnekoli paketke izdelkov, ki jih bi bili veseli in/ali ki jih najbolj potrebujejo. Hrana, oblačila, obutev, šolske potrebščine, kozmetika, igrače in elektronika so le eni izmed nujno potrebnih predmetov, ki so nekaterim samoumevni, pa so vendar pomembni v vsakdanjiku za prav vsakogar!

Dobrodošlo je prav vse, kar družinam olajša vsak dan in jim omogoči malce razvajanja v tem prazničnem decembru. Zaradi te akcije veliko število otrok dobi čudovito darilce pod božično smrekico, podarjeno iz srca. Dobijo tudi nova zimska oblačila, ki si jih drugače ne bi mogli privoščiti …Take humanitarne akcije nas napolnijo z ljubeznijo in tako vemo, da smo naredili nekaj dobrega. Ne glede na trenutno situacijo se lahko podjetniki odločimo pomagati s svojimi storitvami in produkti, ter nekomu polepšamo Božični večer oziroma jutro.

V prazničnem obdarovalnem duhu smo se zato v ekipi moon.si odločili, da pripravimo pakete mehkih copatk za družine v stiski. Podarili smo ceeeelo vrečo puhastih, toplih copatk, ki bodo družine grele v teh mrzlih decembrskih dneh. Ogledaš si jih lahko tukaj: https://moon.si/copatki/.

Če imaš kot podjetnik ali posameznik nekaj za podariti tudi ti, pa naj bo to lepa beseda, ročno izdelan izdelek ali pa produkt v tvoji spletni trgovini, te cela ekipa moon.si spodbuja, da doniraš tuditi! Polepšaj nekomu praznike!

Vsem ostalim pa: čudovite, prijetne in ljubezni polne praznike vam želimo.

Z ljubeznijo, Moon.si – >> Klik <<

BREZPLAČNO DARILO!

Prijavi se na newsletter in pridobi kodo, ki ti prinese BREZPLAČNO darilce ob naslednjem nakupu!
SLEDI NAM ŽE VEČ KOT 
50,000 UPORABNIC
POGOSTA VPRAŠANJA
POGOJI POSLOVANJA
Potrebuješ pomoč?
cartmagnifiercrossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram