Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

V košarici ni izdelkov.

Košarica

28. septembra, 2020

6 STVARI ZA V TORBICO

Živjo, draga! Upam, da si ta čas že iz dopusta, vesela, temnejše polti in polna energije za nove cilje. Verjamem, da ti je nekajdnevni oddih odlično del … Če pa si še ga nisi privoščila, nas pazljivo poslušaj: VZEMI SI ČAS ZA ODDIH! Pa četudi le za en dan … To potrebuješ – poletje je lahko zelo varljivo, saj te večja količina sonca, druženja in hrane lahko pošteno utrudi. 

Malo za šalo, malo za res.  

Poletje je brezskrbno, vseeno pa moraš biti vedno pripravljena na vse! Te zanima, kako to uspeva meni? V nadaljevanju te čaka seznam stvari, ki jih moraš nujno imeti v svoji torbici! Hitro preveri seznam in si naredi »checklisto«! 

Če imaš še kakšen pomemben predlog in misliš, da mi je ušel iz glave, se nam javi na Facebook profil – MOON ali Instagram profil. Z veseljem dodam še kakšno točko.

BALZAM ZA USTNICE

Ali si vedela, da so tvoje ustnice, prav tako kot pozimi, lahko izsušene tudi poleti? Ne tvegaj razpokane in hrapave kože in se redno namaži z balzamom za ustnice. Ogromen plus je seveda tudi balzam za ustnice z SPF-om, saj te ščiti pred škodljivimi UV žarki v vsakem vremenu. Eksperimentiraš lahko tudi z barvami, tako da boš vedno izgledala kot iz škatlice.

Moj predlog: https://www.notino.si/burts-bees/lip-care-vlazilni-balzam-za-ustnice-z-vanilijo/

 

DEODORANT

Saj ne rabim preveč razlagati, kajne? Jasno je, da se ob večji vročini več potiš, kar seveda ni slabo! Potenje kože je namreč naraven proces izločanja strupov iz kože, zato je treba potenje prej spodbujati, kakor pa zaustaviti. Stranski proizvod potenja pa je velikokrat neprijeten vonj, ki ga lahko učinkovito prekriješ z deodorantom svežih, poletnih vonjev. Predlagam naravni, 100% naravni deodorant, saj s tem preprečiš vnos še več škodljivih snovi v telo. Naj gre ven, in ne notri!

Moj predlog: https://nelipot.si/kategorija-izdelka/dezodoranti-v-stiku/

 

GUMICA ZA LASE

Gumica za lase lahko deluje zelo nedolžno in jo večkrat pozabiš, vendar je odličen pripomoček zaradi številnih razlogov:

  • Ko ti postane prevroče, boš s spetimi lasmi spet lahko zadihala.
  • Prepoteni in vlažni lasje (še posebej, če imaš frufru ali veliko las pri obrazu) povzročajo nastanek majhnih mozoljčkov
  • Če se odločiš za scrunchie, je izvrsten modni dodatek. Privošči si ga v vseh barvah in vzorcih – prepusti se in bodi živahna, pa saj je poletje!
  • V minuti lahko iz spuščenih las s pomočjo gumice ustvariš frizuro, ki bo povsem spremenila tvoj outfit – kita, speti lasje na vrhu ali pa konjski repček – pri vseh bo vidna sprememba!

 

P.S. Če potrebuješ predlog za lepe scrunchie-je, predlagam da podpreš svojo najljubšo šiviljo ter ji naročiš celo paleto barv in vzorcev scrunchie-jev po tvoji izbiri. Prepričana sem, da bo zelo zadovoljna!

OSVEŽILNI ROBČKI

Dolgi, vroči poletni dnevi kar kličejo po želji, da bi si glavo namočila v vodo ali pa skočila v bližnjo reko, je tako? Če nimaš te možnosti (za kar absolutno navijamo v prvi vrsti!), imej v torbici vedno vlažilne robčke, s katerimi se boš osvežila, popravila make-up ali pa obrisala polito kavo s sveže oprane bele srajčke. Verjemi mi, vlažilni robčki včasih rešujejo življenja!

VODA

Ne glede na letni čas, opravke in ostale možne izgovore – ne pozabi se hidrirati! Prihrani si morebitno srčno kap in prehitro staranje kože. Z zadostno količino vode na dan boš tudi ohranila možgančke vedno skrbno napete in pripravljene na izzive! Dehidracija namreč močno upočasni fizično in možgansko aktivnost. Steklenička za vodo je lahko prav tako izvrsten modni dodatek, če pa se odločiš za stekleno, pa še toliko bolje. S tem paziš na okolje in prihraniš denar. Skoraj vsi kraji v Sloveniji omogočajo pitno vodo iz pipe. Če potrebuješ predlog za šik stekleničko, je tukaj: https://myequa.com/

KRTAČA ZA LASE

Podobno, kot pri gumici za lase – poskrbi, da boš vedno urejena in da se boš v svoji koži počutila kar se da izvrstno! Zložljiva krtača za lase ne vzame veliko prostora v torbici, v nujnih situacijah pa dela čudeže.

Tako, moj seznam najpomembnejših stvari v torbici se je zaključil. Rade volje bi omenila, da morajo biti v torbici tudi sončna očala, vendar jih sama prevečkrat pozabim doma na pultu – zavajala pa te tudi ne bom! 

Naj izkoristim še priložnost, da te povabim v moon.si, kjer boš zagotovo našla TOP SUPERGE ZA JESEN po izvrstni ceni. KLIKNI >> TUKAJ <<

Bodi lepo in pazi nase,

Julija iz Moon.si 

BREZPLAČNO DARILO!

Prijavi se na newsletter in pridobi kodo, ki ti prinese BREZPLAČNO darilce ob naslednjem nakupu!
SLEDI NAM ŽE VEČ KOT 
50,000 UPORABNIC
POGOSTA VPRAŠANJA
POGOJI POSLOVANJA
Potrebuješ pomoč?
cartmagnifiercrossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram