Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

V košarici ni izdelkov.

Košarica

16. januarja, 2020

MOON POPUSTI

Živjo, zapravljivka!
Si se decembra imela dobro? Naj uganem – kupi daril, kavic, kuhančkov, letenja po nakupovalnih centrih in hrane na mizi so tvojo denarnico dodobra izpraznili. A nič za to! Januarja je čas zate. Umiri živčke, zlekni se na kavč, prižgi najljubšo serijo in se naspi. Ne glede na to, ali je bila tvoja novoletna zaobljuba več časa zase, več dobre volje, hujšanje ali pa preživljanje časa z družino, naj ti povem – ‘maš ti to! ❤️

Če bi se rada razvajala po ugodni ceni, imam dobro idejo. Še dobro, da imamo na moon.si totalno odprodajo! Tukaj lahko najdeš gležnarje in superge tudi po 10 €. Mi ne verjameš?

POGLEJ TUKAJ >>TUKAJ<<


POGLEJ TUKAJ
>>TUKAJ<<

Blog sem pripravila, saj bi rada predstavila nekaj best seller čevljev, ki jih preprosto moraš imeti, prav tako pa jih bolj ugodno ne boš dobila nikjer – zagotovo. 

Hvala za tvoje branje, podporo in zvestobo. V novem letu ti želim več časa zase, več ljubezni, vsaj eno sproščujoče potovanje, veliko smeha in predvsem ljubezni do sebe! In če ljubezen do sebe pomeni (spet :D) nov par čevljev … Pa naj bo!
Moon.si ti želi čudovito leto 2020. ✨



BREZPLAČNO DARILO!

Prijavi se na newsletter in pridobi kodo, ki ti prinese BREZPLAČNO darilce ob naslednjem nakupu!
SLEDI NAM ŽE VEČ KOT 
50,000 UPORABNIC
POGOSTA VPRAŠANJA
POGOJI POSLOVANJA
Potrebuješ pomoč?
cartmagnifiercrossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram